pagina-content

Nieuws

Even voorstellen: Maaike Siemons!
28-09-2017
Met trots willen wij graag onze nieuwe collega Maaike Siemons aan u voorstellen. Ze is onlangs afgestudeerd aan de Avans Hogeschool in Breda. Hiervoor heeft ze bij ons stage gelopen, dus het zou dus kunnen dat sommige van jullie haar al gezien hebben. Momenteel werkt ze op verschillende locaties bij Middin. Wij wensen Maaike erg veel succes en plezier met haar nieuwe werkzaamheden!
Bewegen belangrijk bij depressie
25-09-2017
We weten inmiddels dat bewegen ontzettend goed is voor het lichaam. Uit een 50-jaar durende studie blijkt dat lichamelijke activiteit ook helpt bij het bestrijden van depressies.
Slecht slapen? Kom in beweging!
25-09-2017
Nederlanders slapen vaak genoeg, maar niet goed. Die conclusie uit het onderzoek van de Hersenstichting bereikte de headlines deze week. Hoewel ongeveer 90% van de onderzochte volwassenen de aanbevolen 7 tot 9 uur per nacht slaap haalt, hebben vooral vrouwen problemen met inslapen, doorslapen en gebruiken ze vaker slaapmedicatie dan mannen.
Afscheid Evi van Wettum
29-08-2017
Onlangs hebben wij afscheid genomen van onze collega Evi van Wettum. Zij heeft 7 jaar lang cliënten behandeld in de praktijk en bij Middin. Altijd met goede zin en goede motivatie! Wij willen Evi graag bedanken haar inzet afgelopen jaren!
Risico beroerte lager bij mannen die op latere leeftijd bewegen
29-08-2017
Mannen van middelbare leeftijd die meer aan lichaamsbeweging gaan doen, kunnen daarmee het risico op een beroerte mogelijk halveren.