Paulien

Manuele Therapie Msc | Longfysiotherapeut | Claudicatio intermittens | Leefstijlcoach| Osteoporose

Ik ben werkzaam als fysiotherapeut sinds 2003. Sinds die tijd heb ik veel aan bijscholing gedaan. Ik ben gespecialiseerd als manueel therapeut sinds 2007 en sinds 2015 als master in de manuele therapie, waardoor ik net wat extra tools heb bij het behandelen van o.a. nek- rug- en schouderklachten.

Paulien Rubroek

Het verhaal van Paulien

Naast mijn specialisatie als master manueel therapeut heb ik me extra geschoold als longfysiotherapeut en leefstijlcoach. Onlangs heb ik me ook geschoold als corona-fysiotherapeut. Daarnaast ben ik extra geschoold in het geven van gesuperviseerde looptraining bij mensen met etalagebenen en in osteoporose. Hiervoor ben ik aangesloten bij Chronisch zorgnet.

Een gezonde leefstijl is voor deze mensen extra belangrijk. Ik vindt het erg leuk om mensen te begeleiden bij hun leefstijlverandering en om ze hierin te motiveren. Op dinsdag ben ik werkzaam bij Rubroek fysiotherapie.

Op de maandag, donderdag en vrijdag ben ik werkzaam bij een praktijk in Baarle-Nassau. Ik ga regelmatig hardlopen en doe aan bootcamp in combinatie met dippen in koud natuurwater. Daarnaast ben ik trotse moeder van drie kinderen.