Paulien

Manuele therapie | Longfysiotherapeut | Claudicatio intermittens | Duizeligheid | Medische fitness

Ik ben werkzaam als fysiotherapeut sinds 2003. Sinds die tijd heb ik veel aan bijscholing gedaan. Ik ben gespecialiseerd als manueel therapeut sinds 2007 en sinds 2015 als master in de manuele therapie, waardoor ik net wat extra tools heb bij het behandelen van o.a. nek- rug- en schouderklachten.

Paulien Rubroek

Het verhaal van Paulien

Naast mijn specialisatie als manueel therapeut heb ik me ook extra geschoold als longfysiotherapeut. Onlangs heb ik me ook geschoold als corona-fysiotherapeut. Daarnaast ben ik extra geschoold in het geven van gesuperviseerde looptraining bij mensen met etalagebenen. Hiervoor ben ik aangesloten bij Chronisch zorgnet.

Een gezonde leefstijl is voor deze mensen extra belangrijk. Ik vindt het erg leuk om mensen te begleiden bij hun leefstijlverandering en om ze hierin te motiveren. Op dinsdag ben ik werkzaam bij Rubroek fysiotherapie.

Op de maandag, donderdag en vrijdag ben ik samen met Wouter werkzaam bij een praktijk in Baarle-Nassau. Momenteel speel ik tennis en ga ik regelmatig hardlopen. Daarnaast ben ik trotse moeder van drie kindjes.