Fysiotherapie Rubroek
Locatie Goudseplein

Onze locatie in Crooswijk ligt aan het Goudseplein nummer 16, tussen de serviceflat Rubroek en de Albert Heyn in. Naast fysiotherapie, kunt u hier terecht voor onder andere podotherapie en pedicures. Ook zijn er een diëtist en orthopedisch schoenmaker aanwezig.

Altijd een snelle afspraak

Vaak binnen 48 uur
een afspraak

Wij leveren zorg op maat

Ieder lichaam is uniek,
de behandeling dus ook

Wij werken multidisciplinair

Veel specialismen onder
één dak

Wie zijn wij?

Rubroek is sinds september 2009 gehuisvest op Goudseplein 16 bij de ingang van de serviceflat van de Rubroek. Er is een interne verbinding met de serviceflat en verpleeghuis Rubroek van stichting Middin.

Voor bewoners een uitkomst! De praktijk ligt naast de Albert Heijn op het Goudseplein en tegenover Matthy’s schoenmakerij. De praktijkruimte bestaat uit een wachtruimte met balie/receptie, (invalide-)toilet en een overzichtelijk informatierek. 

Er zijn 4 ruime behandelkamers en een modern uitgeruste oefenzaal met diverse trainingsapparatuur. Voor de therapeuten is er een gezamenlijke koffieruimte waar de therapeuten kunnen lunchen en vergaderen. 

Qualizorg

Patiënten(-organisaties) willen kwaliteit van zorg en daarmee de beste zorg voor u als consument inzichtelijk hebben. Net als zorgaanbieders, de overheid en verzekeraars. Maar wat is de beste zorg? Wie bepaalt wat kwaliteit is? Om dit inzichtelijk te maken, verzamelt en beheert Qualizorg B.V. – moederorganisatie van Qualiview – verschillende kwaliteitsindicatoren in de zorg.

Zo willen wij de kwaliteit van zorg inzichtelijk maken. Ten eerste voor de patiënt, zodat u met de juiste informatie kan kiezen uit de beste zorg die beschikbaar is. Daarnaast voor iedereen die gebaat is bij onafhankelijke kwaliteitsinformatie.

Wat bieden wij?

De fysiotherapeuten bij Rubroek hebben diverse specialisaties gevolgd en werken volgens de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Zo bieden we manuele therapie, longfysiotherapie en geriatrische fysiotherapie aan. Naast curatieve zorg levert Rubroek ook producten die gericht zijn op preventie of nazorg zoals medische fitness en leefstijlprogramma’s.
fysiotherapie-body

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de deskundige op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat.

manuele-therapie-rubroek

Manuele therapie

Het doel van manuele therapie is het beter laten bewegen van gewrichten, waardoor de houding verbetert.

Medische-fitness Rubroek

Medische fitness

30% van de Nederlandse bevolking is inactief. Medische fitness is opgezet om dit probleem te voorkomen.

Longfysiotherapie-Fysiotherapie-Rubroek

Longfysiotherapie

Longfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie, bedoeld voor mensen met o.a. COPD.

Testimonials

Hoe ervaart men onze zorg?

"Voor de eerste keer door m’n rug gegaan en ging vrij sceptisch de afspraak in. Ik kwam strompelend binnen en ging met 60% verbetering naar buiten. De fysio stelde een paar vragen en had vrij snel in de gaten wat het moest zijn. Kortom: fantastisch goed geholpen."

Iris Roelse

Waarom kiezen voor Rubroek fysiotherapie

Waarom kiezen voor Rubroek fysiotherapie

Rubroek fysiotherapie biedt diverse specialisaties aan en werkt volgens de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Wij proberen als praktijk altijd voorop te lopen door innovatie en het implementeren van nieuwe zorgproducten. Rubroek voldoet aan de hoogste normen en kwaliteitseisen die door de beroepsgroep en de zorgverzekeraars worden vastgesteld.

Deze kwaliteitseisen worden jaarlijks getoetst door een extern auditbureau en zorgt voor garantie van kwalitatieve fysiotherapeutische zorg binnen de praktijk.

  • Zorg op maat
  • Persoonlijk contact
  • Veel specialismen onder 1 dak
  • Deskundig en ervaren specialisten
  • Binnen 48 uur terecht
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Geen verwijzing nodig van de huisarts
  • Professionele uitstraling
  • Laagdrempelig
  • Geschoold volgens de nieuwste inzichten en onderzoek

Fysiotherapie Rubroek, Goudseplein 16, 3031 ZC, Rotterdam