Rubroek Fysiotherapie
Locatie Couwaelstraat

Onze locatie aan de Couwaelstraat is gevestigd in het Medisch Centrum Nieuw Kralingen Crooswijk, op het binnenterrein van het zgn. Groot Trapezium, het woningblok gelegen tussen de Rusthoflaan en de Couwaelstraat. Met vijf moderne behandelkamers en een grote oefenzaal staan wij klaar voor de inwoners van dit groeiende gebied. Ook zijn hier twee huisartspraktijken en een apotheek gevestigd.

KLIK HIER VOOR DE EXACTIE LOCATIE VAN DE PRAKTIJK

Rubroek

Altijd een snelle afspraak

Vaak binnen 48 uur
een afspraak

Wij leveren zorg op maat

Ieder lichaam is uniek,
de behandeling dus ook

Wij werken multidisciplinair

Veel specialismen onder
één dak

Wie zijn wij?

Rubroek is een praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie in Rotterdam, Goudseplein en Couwaelstraat. Op deze twee locaties staat een gezellig en betrokken team klaar om u zo goed mogelijk te helpen met al uw vragen en klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.

Zowel op Goudseplein als Couwaelstraat zijn meerdere disciplines aanwezig om u te helpen met uw gezondheid. Wij werken samen met verschillende disciplines aan uw gezondheid en leveren hierdoor zorg op maat. Samen met onze fysiotherapeuten en manueel therapeuten werkt u efficiënt en prettig aan uw gezondheid.

Let op! Hier zitten wij

De praktijk is gevestigd tussen de Rusthoflaan en de Couwaelstraat.

Komt u via de Rusthoflaan?

Neem dan deze ingang

Rusthoflaan Rubroek

Komt u via de Rusthoflaan?

Neem dan deze ingang

Rusthoflaan Rubroek

Qualizorg

Patiënten(-organisaties) willen kwaliteit van zorg en daarmee de beste zorg voor u als consument inzichtelijk hebben. Net als zorgaanbieders, de overheid en verzekeraars. Maar wat is de beste zorg? Wie bepaalt wat kwaliteit is? Om dit inzichtelijk te maken, verzamelt en beheert Qualizorg B.V. – moederorganisatie van Qualiview – verschillende kwaliteitsindicatoren in de zorg.

Zo willen wij de kwaliteit van zorg inzichtelijk maken. Ten eerste voor de patiënt, zodat u met de juiste informatie kan kiezen uit de beste zorg die beschikbaar is. Daarnaast voor iedereen die gebaat is bij onafhankelijke kwaliteitsinformatie.

Wat bieden wij?

De fysiotherapeuten bij Rubroek hebben diverse specialisaties gevolgd en werken volgens de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Zo bieden we manuele therapie, longfysiotherapie en geriatrische fysiotherapie aan. Naast curatieve zorg levert Rubroek ook producten die gericht zijn op preventie of nazorg zoals medische fitness en leefstijlprogramma’s.
fysiotherapie-body

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de deskundige op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat.

manuele-therapie-rubroek

Manuele therapie

Het doel van manuele therapie is het beter laten bewegen van gewrichten, waardoor de houding verbetert.

Medische-fitness Rubroek

Medische fitness

30% van de Nederlandse bevolking is inactief. Medische fitness is opgezet om dit probleem te voorkomen.

Longfysiotherapie-Fysiotherapie-Rubroek

Longfysiotherapie

Longfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie, bedoeld voor mensen met o.a. COPD.

Testimonials

Hoe ervaart men onze zorg?

"Voor de eerste keer door m’n rug gegaan en ging vrij sceptisch de afspraak in. Ik kwam strompelend binnen en ging met 60% verbetering naar buiten. De fysio stelde een paar vragen en had vrij snel in de gaten wat het moest zijn. Kortom: fantastisch goed geholpen."

Iris Roelse

Waarom kiezen voor Rubroek fysiotherapie

Waarom kiezen voor Rubroek fysiotherapie

Rubroek fysiotherapie biedt diverse specialisaties aan en werkt volgens de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Wij proberen als praktijk altijd voorop te lopen door innovatie en het implementeren van nieuwe zorgproducten. Rubroek voldoet aan de hoogste normen en kwaliteitseisen die door de beroepsgroep en de zorgverzekeraars worden vastgesteld.

Deze kwaliteitseisen worden jaarlijks getoetst door een extern auditbureau en zorgt voor garantie van kwalitatieve fysiotherapeutische zorg binnen de praktijk.

  • Zorg op maat
  • Persoonlijk contact
  • Veel specialismen onder 1 dak
  • Deskundig en ervaren specialisten
  • Binnen 48 uur terecht
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Geen verwijzing nodig van de huisarts
  • Professionele uitstraling
  • Laagdrempelig
  • Geschoold volgens de nieuwste inzichten en onderzoek