Wouter

Geriatrische fysiotherapie | Manuele therapie | Parkinson | Schouderklachten | Medische fitness

Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut in 2000 en ben begonnen met werken in Baarle-Nassau. In 2005 ben ik gestart bij rubroek fysiotherapie.

Wouter Rubroek

Het verhaal van Wouter

Omdat je als basisfysiotherapeut soms kennis en vaardigheden mist om de patiënten adequaat te kunnen behandelen ben ik de opleiding manuele therapie gaan doen en heb deze afgerond in 2007.

Naast de manuele therapie ben ik geintereseerd in de geriatrie en ben ik me gaan specialiseren in parkinson.Samen met andere medici en paramedici nemen we deel in het parkinsonnet en zetten we ons in om de kwaliteit van leven voor mensen met parkinson zo optimaal mogelijk te behouden.

Op het moment ben ik werkzaam in Rotterdam op maandag en donderdag, en in Baarle-Nassau op dinsdag en vrijdag. Naast het werk op de praktijk ben ik ook lang werkzaam geweest in het verpleeghuis. Hier heb ik al veel ervaring op gedaan met de geriatrische patiënten.

Onlangs ben ik afgestudeerd als Master in de Geriatrie Fysiotherapie. Hierdoor ben ik gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en cliënten/patiënten met een hoge (biologische) leeftijd die te maken hebben met complexe gezondheidsproblematiek.

Tot slotte ben ik onlangs lid geworden van Schoudernetwerk Rotterdam.Door de twee verschillende werklocaties blijft mijn baan erg leuk en uitdagend!

Mijn hobby’s zijn: Tennis, hardlopen & klussen