Revalidatie na corona

Een deel van de patiënten dat corona heeft gehad, heeft (langdurig) last van klachten, zoals vermoeidheid en kortademigheid. Zij hebben veel baat bij adequate (fysiotherapeutische) revalidatie in de eerste lijn. Gezien de impact van het virus op de samenleving, zetten wij ons in om een eerstelijns opvangnet voor deze patiëntengroep te realiseren.

Samenwerkingen

Alle corona-therapeuten werken samen met de huisarts, een diëtist en een ergotherapeut in de woonomgeving van de patiënt.

Deskundig

Onze “corona-therapeuten” zijn opgeleid via het Chronisch ZorgNet. Deze therapeuten hebben een uitgebreide basisscholing longaandoeningen en hebben zich daarna bijgeschoold op het gebied van revalidatie na corona.

Revalidatie-Corona-Rubroek

Testimonials

Hoe ervaart men onze zorg?

"Voor de eerste keer door m’n rug gegaan en ging vrij sceptisch de afspraak in. Ik kwam strompelend binnen en ging met 60% verbetering naar buiten. De fysio stelde een paar vragen en had vrij snel in de gaten wat het moest zijn. Kortom: fantastisch goed geholpen."

Iris Roelse

Waarom kiezen voor Fysiotherapie Rubroek?

Waarom kiezen voor Fysiotherapie Rubroek?

De Rubroek-therapeuten hebben diverse specialisaties gevolgd en werken volgens de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Individuele aandacht en werkplezier staan bij ons hoog in het vaandel. Dit alles zal bijdragen aan een optimaal herstel van uw klachten.

Verder bieden wij de allernieuwste onderzoeks- en behandelvormen! Het volgende kenmerkt ons nog meer.

  • Uitsluitend zeer hoog opgeleide therapeuten
  • Veel specialismen onder dak
  • Deskundige en ervaren specialisten
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Geen verwijzing nodig van de huisarts
  • Huiselijke sfeer
  • Geschoold volgens de nieuwste inzichten en onderzoek